Dakreparatie in Venray

Een dakreparatie in Venray de enige oplossing? Schakel RNT Dakspecialist hiervoor in. Onze dakdekker helpt u van A tot Z bij uw dakprobleem. Lees hieronder meer over dakreparatie in Venray of bel ons direct op 085 - 106 14 91.

Dakreparatie in Venray uit laten voeren door RNT Dakspecialist

Dak reparatie aan uw platte dak of hellende dak, aan uw dakkapel of aan uw schoorsteen? Wij doen het allemaal. Als dakdekkersbedrijf staat RNT Dakspecialist voor doeltreffende dak reparaties en betrouwbare service. Wij kiezen de materialen die wij gebruiken niet zomaar. Hiervoor maken wij een weloverwogen beslissing.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij beginnen met het uitvoeren van een gratis dakinspectie. Wij bekijken uw dak grondig. Nadat wij uw dak bekeken hebben en uw wensen kennen krijgt u van ons een uitgebreide offerte. Is alles duidelijk en gaat u akkoord met de offerte voor de dakreparatie in Venray dan maakt onze dakdekker graag met u een afspraak.

Kosten dakreparatie in Venray

Naast de grootte van de klus, het uurloon van de dakdekker en de regio moet u bij de berekening van de kosten voor de dak reparatie rekening houden met de benodigde materialen. Het is erg lastig om met zekerheid te zeggen hoeveel u kwijt zult zijn, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en €300. Wanneer uw dak oud is en vaak gerepareerd moet worden is dakrenovatie ook het overwegen waard. Zo bespaard u op reparatiekosten.

Plat dak repareren

Een plat dak repareren houdt in dat er een scheur wordt gedicht met reparatie pasta, dat een deel bitumen wordt vervangen of dat een groter deel van de dakbedekking wordt vervangen. Een grondige dakreiniging is ook altijd onderdeel van de reparatie van het dak. Alle problemen worden dan zichtbaar en kunnen door onze dakspecialisten verholpen worden.

Dakreparatie in Venray aan hellend dak

Liggen de dakpannen scheef? Zit uw dakgoot los of weet u niet precies wat er met uw schuine dak is? De dakdekker van RNT Dakspecialist lost het op. Dakreiniging is minstens zo belangrijk en voeren wij dan ook altijd uit. Zorg ervoor dat uw dak periodiek onderhouden wordt. Op die manier hoeft u niet vaker dakreparatie in Venray uit te laten voeren.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage ontdekt? Regel snel een dakspecialist. Voor het repareren van uw schuine en platte dak kunt u bij RNT Dakspecialist terecht. De oorzaak van een daklekkage is vaak achterstallig onderhoud. U kunt een lek dak makkelijk voorkomen door uw dak goed te onderhouden.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Venray

Neem voor dakreparatie in Venray snel contact op met onze dakdekker. Zo voorkomt u meer schade aan uw woning. Een klein stukje bitumen van uw platte dak vervangen of een heel dak renoveren, wij zijn overal voor in. Bel gerust naar 085 - 106 14 91 of neem contact met ons op via ons contactformulier.