Dakonderhoud in Venray

Uw daken staan het hele jaar bloot aan alle invloeden van het weer. Hoe goed de kwaliteit van uw dakbedekking ook is; ieder dak heeft af en toe onderhoud nodig. Voor dakonderhoud bent u aan het juiste adres bij de BMP Vastgoedonderhoud. Dakonderhoud zorgt ervoor dat uw dak altijd in goede staat verkeert, en bovendien verkleint bij een goed onderhouden dak de kans op lekkage of een ander dakprobleem aanzienlijk. Goed onderhoud van uw daken voorkomt immers dat er reparaties moeten worden uitgevoerd die misschien eigenlijk helemaal niet nodig waren geweest. Hiermee bespaart u dus vaak onnodige en hoge kosten. In Venray en omgeving voeren wij graag dakonderhoud voor u uit!

Jaarlijks dakonderhoud

In Venray en in de omgeving van Venray kunt u bij ons dakdekkersbedrijf een contract afsluiten voor het jaarlijks uitvoeren van dakonderhoud. Wij voeren dakonderhoud uit voor particulieren, maar ook bedrijven, zorginstellingen en instituten kunnen gebruik maken van ons onderhoudscontract. Als u kiest voor dakonderhoud door ons bedrijf, komen wij jaarlijks bij u langs voor reiniging en inspectie van al uw dakonderdelen, waaronder uw goten en uw dakbedekking. Hierdoor komen eventuele problemen vroeg aan het licht.

Woont u in Venray of omgeving en wilt u meer weten over de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor dakonderhoud? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag. Bel 085 - 106 14 91 of vraag een offerte aan via het contactformulier.