Daklekkage in Venray

Niets is vervelender dan schade aan uw woning. Vooral een daklekkage Venray kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Voor BMP Vastgoedonderhoud is geen dak lekkage te gek. Onze dakdekker kan altijd op korte termijn een afspraak inplannen om uw dak te beoordelen. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 - 106 14 91.

Daklekkage Venray: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Zorg ervoor dat u uw eigendommen beschermt tegen het water. Zet eventueel emmers neer en zet ramen open voor voldoende ventilatie. Maak ook foto’s van het lek voor de opstalverzekering. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Venray

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage in Venray. Eerst moeten we het probleem met uw dak in kaart brengen. Door goed naar u te luisteren weten we precies wat onze volgende stap moet zijn. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een daklekkage is vaak zo gevonden. Vaak gaat het om een klein mankement dat snel gerepareerd kan worden. Is er wel grotere schade? Dan moet er een dakspecialist aan te pas komen. Dieren die bescherming zoeken onder of in uw dak kunnen uw dak kapot maken. U kunt een daklekkage in Venray niet altijd voorkomen. U doet er goed aan om uw dak in ieder geval eens in de zoveel tijd te onderhouden. Daardoor gaat uw dak langer mee.

Lekkage plat dak

Bij een slechte waterafvoer blijft er al snel water op een plat dak staan. Dit en een kapotte dakbedekking zijn vaak oorzaken van een lekkage plat dak. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 085 - 106 14 91.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Wij nemen zoveel mogelijk materiaal met ons mee. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage dan direct verhelpen. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Venray

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud voor u klaar om u van dienst te zijn. Bij een daklekkage in Venray kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Direct een afspraak maken of advies nodig? Bel ons gerust op 085 - 106 14 91. Wij staan u te woord.