Dakisolatie in Venray

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. Wilt u direct dakisolatie in Venray laten plaatsen? Neem gerust contact op met de dakdekker in Venray van BMP Vastgoedonderhoud. U kunt ons bereiken op 085 - 106 14 91. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie brengt een enorme kostenbesparing met zich mee Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. U kunt een goede inschatting van de kostenbesparing voor dakisolatie in Venray maken door de huidige gasprijs erbij te pakken. Daarnaast zorgt isolatie van uw dak voor:

  • Het warmtecomfort in huis neemt toe.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

Een dakdekker uw dakisolatie in Venray laten plaatsen? Dan komt u uit op kosten van tussen de €1000 en €4500. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Onze werkzaamheden omvatten naast het isoleren van het dak ook nog: dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en kwaliteit en denken bij het plaatsen van dakisolatie in Venray ook aan het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Het is ook mogelijk om dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak toe te voegen. Dit is een makkelijke en snelle manier van dak isoleren. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Wilt u een snelle en makkelijke isolatie van uw platte dak, dan kunt u voor dakisolatie aan de buitenzijde gaan. Dit is wel minder isolerend dan aan de binnenzijde. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen de spuiten.

Dakisolatie Venray door BMP Vastgoedonderhoud laten uitvoeren

Er is altijd een dakdekker beschikbaar om uw wensen met u te bespreken. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Wij zijn te bereiken op telefoonnumber 085 - 106 14 91 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.